top of page
Monique Spartalis.jpg

Monique er en ad landets bedste sangerinder. Hun er uddannet af Michael Jackson’s sanglærer Seth Riggs og har en lang solokarriere bag sig.

Hun har medvirket i flere musicalsteaterstykkerfilm og over 50 albums. Derudover har hun været TV-studievært og givet masser af koncerter i ind- og udland. Senest har hun deltaget i X-Factor og Voice i England. Et af Monique’s soloalbums blev indspillet i USA, hvor hun havde æren af at have Whitney Houstons musikere med.

Monique står bag børneapp’en ”Monique’s Verden”, der er fyldt med sang og eventyr. Hun er nemlig sangerinden bag ”Min kat den danser tango”, og så er hun valgt af Disney i USA til at synge titelmelodierne til flere Disney-film, bl.a. ”Vindens farver” fra Pocahontas og ”Almægtige ånder” fra Bjørnebrødre. Hendes seneste soloalbum udkom i 2021.

Monique synger mange forskellige musikgenrer, såsom popsoulgospeldisco og RnB. Hun har optrådt og sunget med den verdensberømte amerikanske discosangerinde Gloria Gaynor og sunget gospel på et album med den amerikanske gospelsangerinde Lillian Boutte, med hvem hun gav 28 koncerter i Danmark.

Optræder ofte med den dygtige guitarist & pianist Søren Sebber.

Monique har lavet julekoncerter i Danmark på : d’Angleterre, Marriott, Hilton, og mange andre.

Musik genrer.

  • Julesange

  • Pop

  • Soul

  • Jazz

Noget for dig?

Monique Spartalis

bottom of page