top of page
profile-hans-engell.jpg

Hans Engell

Politiker / Chefredaktør / Forfatter / foredragsholder

Hans Engell er tidligere leder af Det Konservative Folkeparti, samt forsvars- og justitsminister. I dag er Hans tilknyttet TV2 News som ekspert kommentator indenfor politik. Yderligere har Hans Engell været chefredaktør på Ekstra Bladet & kan I dag opleves som foredragsholder, ordstyrer & debattør.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Foredrag med Hans Engell

Hvem bestemmer – politikerne eller medierne?
Hans Engell stiller skarpt på forholdet mellem medier og politikere – hvem har mest magt, hvilken indflydelse har spindoktorerne, bruger politikerne mere tid på at styre efter medierne end at regere landet – bliver medierne ved med at gå stadig tættere på de kendte?Farvel til Slotsholmen

Personlige erindringer fra 40 år i politik og journalistik. Foredrag ud fra bogen “Farvel til Slotsholmen”.

Forsvarsminister under Den Kolde Krig

Hør Hans Engells personlige oplevelser og begivenheder fra fronten. Hvor tæt var vi på en krig? Spionerne iblandt os? Hvad ved vi i dag om Sovjet og Warszawa-pagten, som vi ikke vidste dengang? 

Og meget andet

Hans Engell har også mulighed for at målrette sit foredrag til enkelte virksomhed eller begivenhed. Emnerne kan fx. være klimadebatten, intern politik i Danmark, Europa eller USA, aviser og mediernes indflydelse i finanskrisen og meget andet.

Noget for dig?

bottom of page