top of page
profile-ask-rostrup.jpg

Ask Rostrup

TV Vært / Foredragsholder / Moderator

Ask Rostrup er en meget populær tv vært og det ses tydeligt, at Ask endvidere er en populær foredragsholder & moderator, der kommer fra en skuespiller familie. Når Ask står på scenen er salen fyldt. Med sine knivskarpe holdninger til politik & medier tryllebinder han publikum, der efter seancen er blevet en del klogere på medier & politik.

Journalist, politisk redaktør og analytiker på DR, erfaren moderator/ ordstyrer samt foredragsholder. 

Ask er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991 og har været politisk reporter, EU-korrespondent i Bruxelles, nyhedschef og politisk redaktør ved henholdsvis Ritzaus Bureau, Berlingske Tidende, MetroXpress og senest ved Danmarks Radio.

Siden 2007 har Ask været daglig analytiker på Christiansborg og vært ved danske og udenlandske valg.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Foredrag med Ask Rostrup

Når kameraet er slukket: Politik er et magtspil. Hvis du ikke har magt, har du ingen indflydelse, og kan ikke opnå dine politiske mål. På Christiansborg er magten et middel til at opnå sine mål – en nødvendighed – hvis man vel og mærke ønsker at gøre en forskel. Denne magt er både gældende for politikere såvel som journalister, rådgivere m.m. 
I foredraget “Når kameraet er slukket” hører du om den aktuelle politiske situation, det politiske magtspil samt det politiske sam og modspil, der kører mellem politikerne og medierne.

Noget for dig?

bottom of page