top of page
profile-acyl.jpg

Any Colour You like

Any Colour You Like – A tribute to Pink Floyd

Any Colour You Like er et otte mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner.

Ambition Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums. Vi leverer en scene i professionel topklasse, både hvad angår lyd, lys og effekter – alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse.

Dedikation Djævelen ligger, som bekendt, i detaljen – ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Månedsvis af hårdt arbejde ligger bag de mange valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem den originale stemning fra studieindspilningerne til storheden fra de fantastiske liveperformances. Vellyd Med lyd på højeste niveau spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til mellemstore scener og festivaler.

Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

Bandet

Jacob Willads Wilhelmsen / Leadsang & guitar
Henrik William Andersen / Leadguitar
Ole Jan Andersen / Trommer
Rasmus Solomon Lundsbjerg / Bas & vokal
Anders Frøkjær Mørch / Vokal, keys & percussion
Michael Branebjerg / Saxofon & Keys
Anne Nørgaard / Vokal
Mette Frøkjær Hansen / Vokal

Noget for dig?

bottom of page