top of page
bobo-moreno_400.webp

Bobo Moreno

Book Bobo Moreno

Min stemme er et instrument jeg bruger til AL slags musik. Og vi har brug for musik – livemusik! Når vi vil have oplevelser, når stemningen skal løftes, når livet skal fejres. 
Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows.! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmiteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

Her er nogle idéer til hvad du kan booke Bobo:


Koncerter – caféer, klubber, spillesteder, kulturhuse, festivaler…


Firmaevents – festen, kurset, som indslag under middagen, prisoverrækkelser, søsætning af containerskibe…


Private fester – fødselsdag, bryllup, jubilæer, housewarming, bisættelse, konfirmation, barnedåb…


Hvor meget plads har du…?
Bobo optræder med bands i alle størrelser. Solo, duo, trio, kvartet, kvintet, sextet (osv), fuldt band, big bands, brass bands, harmoniorkestre, klassiske orkestre, kor…


Hvad vil du høre…?
– Jazz, kan være trio med Bo Stief og Ole Kock Hansen, eller med Ernie Wilkins Almost Big Band under Music & Media.
– Soul/rythm&blues/rock/funk, tjek KK Soul Band under Music & Media
 

Noget for dig?

bottom of page