top of page
profile-joachim-solberg.jpg

Joachim Solberg

Tryllekunstner / Entertainer

Solberg er den eneste dansker, der nogensinde har optrådt med ”close up magic” i Las Vegas for The Rat Pack – Sammy Davis Jr, Dean Martin & Frank Sinatra. 
Dette blev starten på en fantastisk karriere, der hvert år bringer ham til Japan for at undervise, Tyskland, Luxen borg, England & Sverige for at optræde.

PRIVAT ELLER ERHVERV – SE NEDENSTÅENDE KONSTELLATIONER FOR AT FÅ DET YPPERSTE INDENFOR ENTERTAINERNE.

 

For VirksomhederSalgs- og kick-off møder
Vi kender alle situationen, hvor man skal til et møde, som varer flere timer. Her er Joachim ofte benyttet til at “puste liv i forsamlingen”, når den er ved at være udbrændt. Det kan være som et gennemgående eller som enkelt indslag. Igen implementeres den enkelte virksomheds budskab uden, at det virker for anmassende. Firmaprodukter kan evt. indgå i showet.

Kaffepausen

Ofte benyttes Joachims close-up-magic, gående rundt blandt gæsterne. Firmaprodukter kan indgå i showet. Dette bevirker, at man kommer til at tænke på noget andet og bliver på den måde “ladet op”, så man er klar til at forsætte mødet.

FESTER OG RECEPTIONER

Stand-up-magic

I dette show indgår flere af gæsterne, som en del af showet. Dette er altid til stor morskab for de tilstedeværende. Showet kræver ingen scene eller større pladsforhold. Joachim er kendt i branchen, for sin evne til at opfange stemningen, og lægge sin stil efter hvad “rummet” kan ta`. Tonen er altid frisk… dog aldrig for frisk.

Close-up-magic
Dette show er et work-around-magic-show. Her er stilen meget elegant, dog er humoren også en stor del af showet. Det foregår lige foran næsen på folk, og man kan ikke forstå, hvordan det sker. Kort sagt magi på nært hold. Kort, mønter, snore, fingerringe m.m. er ofte benyttet. Dette har en meget chokerende virkning!

 

Private arrangementer
Joachims show kan benyttes som gave til den/dem som festen holdes for. Ofte har flere af gæsterne slået sig sammen for at give en oplevelse i stedet for en “almindelig” gave.

Messer – Kundemagneten
Her er stilen meget svingende, idet den enkelte virksomhed har forskellige indgangsvinkler til trylleriet. Joachims evne til at implicere den enkelte virksomhed kan her udnyttes 100%. Firmaprodukter kan indgå i showet. Resultat er altid, at mange mennesker bliver tiltrukket til messestanden.

 

Kundeplejen
Når den enkelte sælger har trukket et kundeemne ind på messestanden, kan han give kunden en personlig oplevelse ved at benytte Joachims close-up-magi. Der er tale om en oplevelse, som virker så stærkt, at kunden sent vil glemme det. Resultatet er, at Joachim har leveret sælgers “icebreaker” til de efterfølgende samtaler.

Opsøgende salg

Her optræder Joachim med “walk-around-magic” i samarbejde med sælger, som ønsker at “stoppe” et kundeemne på “gangen”. Sælger får her adgang til væsentligt flere kundeemner end normalt. Desuden bliver Joachim benyttet som “icebreaker” mellem kundeemnet og sælger.

Joachim Solberg & skuespiller Peter Larsen
Som mange kan huske er Peter Larsen bl.a. TV kendt for sine roller som Fru Erna Iversen og tjener Frandsen. I rollen som Nelly Nissen indtages rollen som Joachim Solberg ”yndige” assistent. Og lad det være sagt med det samme – det er en smugle op af bakke for Tryllekunstneren Joachim Solberg. Et hylende morsom show.

Deutsch & Solberg
De blev landskendte, da de optrådte i DR showet -Talent med deres meget spektakulære illusioner og halsbrækkende tricks. Der er en stor Comedy Magic Show, som er beregnet til større steder. Ideelt til haller og større firma fester og dem er der nogle stykker af.

Noget for dig?

bottom of page