top of page
profile-cecilie-beck.jpg

Cecilie Beck

Journalist / TV Vært / Foredragsholder

Der er masser af humor, intensitet & en meget professionel attitude, når Cecilie Beck agerer moderator eller foredragsholder. Når Cecilie Beck holder foredrag om sundhed & arbejde er det med ønsket om, at publikum går hjem med en anvendelig substans, der samtidig skal være underholdende, uhøjtidelig & afslappet. En række virksomheder sværger til Cecilie som moderator til deres arrangementer.

Cecilie Beck er uddannet journalist og har arbejdet som tilrettelægger og vært på både DR samt for nuværende som nyhedsvært på TV2 – nyhederne. Cecilie har derudover arbejdet på programmer som Rapporten, Deadline, Dags Dato samt sundhedsmagasinet Praxis.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Det siger kunderne om Cecilie Beck

Mette Glindorf, Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker:
“Cecilie var moderator på en paneldiskussion med inddragelse af publikum. Vi oplevede Cecilie top professionel, morsom og hurtig i replikken på den gode måde styrede debatten meget fint, har kun “roser” til hende.”

Lasse Skov Kristensen, PWC:
“Vi bruger Cecilie Beck år efter år som ordstyrer på Årets Ejerleder da hun formår at styre seancen super professionelt, spændende, konstruktiv & morsom.”

Noget for dig?

bottom of page