top of page
profile-clement-kjersgaard.jpg

Clement kjersgaard

TV Vært / Chefredaktør

Banebrydende direkte TV gjorde Clement til en kendt offentlig figur og Danmarks mest magtfulde journalist kåret af Journalisten i 2011. Clement har indtaget en markant rolle i de danske medier, hvor han kendes som den frygtløse vært, der stiller uforudsigelige spørgsmål.

Clement er ophavsmand til en række succesfulde tv koncepter, der skal tænke i nye baner og omdefinere massemediernes potentiale. På visitkortet står der TV vært, journalist, foredragsholder, chefredaktør samt moderator.

Alle disse titler dækker over en uhyre intelligent & spændende personlighed, der altid er utroligt nærværende i hans mange projekter.

En af de mest nyskabende personligheder set længe, der gør sig godt som moderator på dansk & engelsk samt tryllebindende foredrag om medier & politik.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Foredrag med Clement Kjersgaard: Trump, USA & Verden

Donald Trump er i fuld gang med at forandre USA – og verden. Hvad vil der ske?
Hvilke valg står Trump overfor – og hvordan vil amerikanerne og resten af verden forholde sig til en præsident, der skriver alle spilleregler om?

Clement Kjersgaard har arbejdet indgående med amerikansk politik siden 2002, bl.a. i tv-programmerne “Clement i Amerika” og “7 døgn med Trump og Clinton”.

Er demokratiet i krise? Ja, er Clement Kjersgaards korte svar. Det længere lyder sådan: De gamle magthavere – herunder politikerne – har endnu ikke forstået, hvor voldsomme udfordringer, der venter. Foredraget handler om de seneste års dramatiske begivenheder i både dansk og international politik, og om de jordskælv, der venter os.

Dansk politik om 10 år

De sidste 10 år i dansk politik har været meget dramatiske. Clement Kjersgaard giver overblikket – og fortæller: Hvordan er dansk politik blevet anderledes? Hvordan har politikerne og partierne forandret sig? Hvor er magten i dag?

Noget for dig?

bottom of page