top of page
dq-square.jpg

DQ Peter Andersen

Drag Queen / Entertainer

DQ synger sange fra sin cd, så ikke et øje er tørt. Det er et super mix af hans egne sange kombineret nogle forrygende versioner af de gode gamle disco klassikere. Det hele bliver serveret i et festfyrværkeri af fjer, farver og helt utrolige kostumer. Det største & nok det bedste, som er set i Nord Europa.

Peter Andersen DQ´s album er udkommet i Tyskland, Østrig, Schweiz og Holland samt i Østen & Australien. 
DQ optræder live med sit unikke show over hele Europa. Peter Andersen (alias DQ), født 1972 i Køge, er noget så unikt som en dansk drag queen og sanger af internationalt format.

Vinder af


Dansk Melodi Grand Prix 2007 under kunstnernavnet DQ (forkortelse af Drama Queen) Peter Andersen begyndte at lave dragshows i 2001 med Thomas Bickham under kunstnernavnet ”POP Stars” produceret af Dansk Showbooking.

Samarbejdet blev til 75 eksklusive koncerter, hvor et af de store øjeblikke var, da den franske telekoncern Orange i Paris proklamerede, at 371 ansatte ud af 800 tilstedeværende havde haft deres største show oplevelse nogensinde. Peter Andersen alias DQ startede med bandet ”Tina Turner Jam” ligeledes med Dansk Showbooking som management.

Noget for dig?

bottom of page