top of page
profile-kaare-quist.jpg

Kåre Quist

TV Vært på DR

I dag er Kåre vært på DR TV-avisen og før det var han I en længere periode manden, der stillede kontante spørgsmål i Danmarks mest sete program ”Forbrugermagasinet”. Her kræver han klare svar på spørgsmål, der ofte stiller direktøren i pikante situationer. I det populære interviewprogram “Ærligt talt” på DR1 var det politikere, direktører, bankchefer & andre ansvarlige, der på fornem journalistisk vis blev grillet.

Kåre Quist har en fortid som været vært på TV3 – og han har arbejdet under cover med falsk identitet og skjult kamera på det populære TV2-program, Operation X.
Kåre Quist var er hædret med en række journalistiske priser.

Kåre Quist er vant til at en million seere kigger med – også når han begår fejl! Han kan brænde igennem på kommando – i dette foredrag afslører han tricks og teknikker, der kan hjælpe dig til at gøre indtryk på dine omgivelser.

Kort sagt: hvordan brænder man igennem – uden at brænde ud?
Kåre Quist fortæller også om sine erfaringer som chef og iværksætter. Det var blandt andet Kåre Quist, der etablerede avisen Urban.

Hør den overraskende beretning om hvordan en ung journalist fra Berlingske Tidende pludselig med få timers varsel tog kampen op mod mediegiganten MetroXpress – om at lede 50 ansatte og styre millionbudgetter, når man er 29 år. Og kom med bag kulisserne og hør hvordan virksomhederne reagerer når forbrugermagasinet Kontant sætter kritisk lys på dem og deres produkter.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Foredrag med Kåre Quist

Kan du overhovedet stole på det du ser i tv?
Efter dette foredrag ser du ikke tv på samme måde igen. Foredraget varer en time. Bagefter er der spørgsmål. 
Kåre Quist fortæller veloplagt og underholdende om 12 farverige år som journalist på Operation X, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende – og om jobbet som skærmtrold på DR1.

Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen – hør de spørgsmål som aldrig blev stillet – og hvorfor de ikke blev stillet…

I et halvt år udgav Kåre Quist sig for at være alfons – med falsk navn og skjult kamera infiltrerede han kyniske menneskehandlere for TV2-programmet Operation X. 
Hør om de moralske overvejelser og risikoen ved at arbejde under cover.

Hør hvordan Kåre Quist afslørede overborgmester Jens Kramer Mikkelsen da han tog på ferie for de 50.000 kr. som han havde lovet de hjemløse – hør om afsløringen af lægen Søren Ventegodt og mange andre kontroversielle historier.
Et veloplagt og tankevækkende foredrag – om alt det du aldrig ser fordi det foregår i kulissen – og om hvad pokker man gør når øresneglen ikke virker midt i en live-udsendelse.

Noget for dig?

bottom of page