top of page
The Scooters.PNG

Der var engang, hvor bilerne var spækket med chrom og havde 8 cylindere. En tid hvor idolerne hed Elvis, Jerry Lee og Little Richard, og hvor det var tilladt for kvinderne at have runde former, en tid hvor coke var en sodavand og musikken hed Rock n´ roll.

The Scooters er indbegrebet af netop denne epoke og tager publikum på en tidsrejse tilbage til 50´erne, akkompagneret af tonerne fra bl.a. Blue Suede Shoes, Great Balls of Fire og Summertime Blues. Der bliver kræset for både de musikalske detaljer samt showet, og The Scooters slipper ikke sit tag i publikum, før der er kvindeskrig og hoftevrid fra første til sidste række i salen.

 

Med langt over 1200 succesrige koncerter bag sig er The Scooters flere gange blevet udråbt som det suverænt mest gennemførte, velspillende og underholdende 50´er showband.

 

The Scooters har optrådt til næsten alle slags arrangementer, medvirket i mere end 15 TV-udsendelser og varmet op for både Jerry Lee Lewis, Fats Domiono og Shakin´ Stevens. En af hemmelighederne bag succesen er, at musikken fra 50´erne har en sjælden evne til at bevæge folk og gøre dem glade i låget på tværs af både alder og trosretning, når musikken bliver serveret af et gennemtjekket hold af musikere og entertainere.

 

Derudover er The Scooters på en måde verdensberømt, da flere af medlemmerne også er med i det forrygende tegneserieband Cartoons, der bl.a. har lagt publikum ned til 'Vi Elsker 90’erne' i 2018 og 2022 - og tidligere resten af Europa.

 

BOOK THE SCOOTERS

 

Med fænomenale Kim Dalum (papkasseshow) i front lover de guf for både øjne og ører, så forbered jer på at holde en fest.

 

Bandet består af medlemmerne:. Kim Dalum, Leadvocal, Jesper Dukholt, Sax og kor, Carsten Larsson, Guitar og kor, Morten Wittrock, Klaver og kor, Thomas Clausen, Kontrabas og kor, Peter Wittorf, Trommer og kor.

 

Kontakt os endelig og lad Dansk Showbooking skræddersy en fantastisk aften for jer i selskab med The Scooters! Et uovertruffet band, der leverer varen hver gang.

Noget for dig?

The Scooters

bottom of page