Close

Christian Stadil

CEO Thorico A/S

Christian Stadil

Christian Stadil er en ad landets mest karismatiske erhvervsledere. 
Som CEO for Thornico A/S har han opbygget et globalt konglomerat, der i dag består af mere end 120 virksomheder indenfor shipping, teknologi, fødevarer, ejendomme, finansiering, livsstil, mode & sport, hvoraf sidstnævnte er kendetegnende for det verdenskendte brand ” Hummel ”.

Christian Stadil er en fremragende & populær foredragsholder i ind & udland, der gennem 2 årtier har skabt enorm respekt om sin person. DR programmet ” Løvens hule ” åbnede for alvor op for kendisfaktoren blandt menigmand, hvor Christian tydeligt er den snusfornuftige med en sikker næse for en god forretning. Christian Stadil er medforfatter til ” Company Carma ” samt ” I bad med Picasso – sådan bliver du mere kreativ ”. Begge bøger er bestsellere.

Foredrag med Christian Stadil

Hvad er kreativitet ikke?:

Blødt og uøkonomisk, spontant, ud af boksen, kunstbaseret, naturligt eller medfødt, kan ikke læres og ikke evalueres.

Hvad er kreativitet?
:
Hårdt og drevet af økonomi, teambaseret, miljø, kræver regler og rammer, på kanten af boksen, findes i alle fag og områder, kan læres, kan fremmes gennem læringsmiljøer og så kan det måles.

I foredraget fortæller Christian N. Stadil om den nyeste praktiske viden om kreativitet. At kreativitet er en nyhed, der skaber værdi. Christian N. Stadil præsenterer under foredraget fem nye fund, der er helt afgørende for at fremme kreativiteten.

Fake it until you make it:
Som betyder; lad som om du er kreativ. Det fremmer kreativiteten.   


Kvantitet avler kvalitet
:
Jo flere ideer der kommer på bordet, jo større chance er der for en nyhed, der skaber værdi.


På kanten af boksen
:
At tænke ud af boksen er for langt væk fra produktet.
Det kreative brud
Lav noget andet. Picasso gik i bad.

Slow thinking
:
Kreativitet kan ikke forceres.