Close

Any Colour You Like – A tribute to Pink Floyd

Any Colour You Like er et otte mand stort orkester, bestående af musikere med vidt forskellige baggrund, men med passionen for Pink Floyd som fællesnævner. 

Ambition 
Der findes kun ét Pink Floyd! Men vi gør hvad vi kan for at få publikum til at glemme dette for en stund. Med stor respekt for materialet, præsenterer vi det største og ypperste fra Pink Floyds mest unikke albums. Vi leverer en scene i professionel topklasse, både hvad angår lyd, lys og effekter – alt dette for at give publikum den bedste og mest fuldendte oplevelse. 

Dedikation 
Djævelen ligger, som bekendt, i detaljen – ikke mindst når man kaster sig over et legendarisk band som Pink Floyd. Månedsvis af hårdt arbejde ligger bag de mange valg, som har ført til den helt rigtige balance mellem den originale stemning fra studieindspilningerne til storheden fra de fantastiske liveperformances. 

Vellyd 
Med lyd på højeste niveau spiller vi de fleste steder op, i en opsætning, som kan tilpasses alt fra mindre kulturhuse til mellemstore scener og festivaler. Any Colour You Like står for kvalitet, og lyden er naturligvis den grundsten projektet hviler på. Vores egen lydtekniker sørger for, at lyden altid er i top, så publikum får den optimale oplevelse af dynamik, nuancer og vellyd.

Bandet
Jacob Willads Wilhelmsen / Leadsang & guitar 
Henrik William Andersen / Leadguitar
Ole Jan Andersen / Trommer 
Rasmus Solomon Lundsbjerg / Bas & vokal
Anders Frøkjær Mørch / Vokal, keys & percussion 
Michael Branebjerg / Saxofon & Keys 
Anne Nørgaard / Vokal 
Mette Frøkjær Hansen / Vokal